Mesajul îngerilor pentru săptămana 6.03 – 12.03.2017

Avem in fata o săptămana in care suntem ghidați, ajutați si susținuți foarte puternic de arhanghelul Metatron, prezenta sa o vom simți pregnant.

mesajul ingerilor
Venim după o perioada de curatari, eliberări, constientizari… multi suntem poate destul de “sifonați”, obosiți si cu moralul la pământ, insa nu e momentul sa renuntati acum! Săptămana aceasta este despre tine si reîntregirea ta personală, IA-TI PUTEREA ÎNAPOI, recuperează-ti sufletul de pe unde l-ai împrăștiat, Simte-te din nou pe tine si asa întreg, fara influențele exterioare, fara frica ca faci sau nu bine ce faci, ca reusesti sau nu, fara să-ți pese ce cred, gândesc sau vor alții ca tu sa faci, ridicate si ia propriile decizii, hotărăște singur pentru tine, redevino propriul tău stăpân!
Îngerii ne îndeamnă sa fim atenți la gândurile noastre, sa încercam sa le ținem intr-o nota cât mai pozitivă ca sa putem materializa ce ne dorim si nu opusul. Este important sa simțim asta cu totul, din interior, sa ne vedem traindu-ne visul împlinit, sa fim convinși ca meritam acele lucruri bune si nu s-o spunem doar din gura, legea atracției nu funcționează asa! Cereți si observați semnele pe care vi le trimit, încotro va îndreaptă pașii pentru ca mai mult de atat nu pot face…îngerii nu fac lucruri in locul tău!!!
Intrebi, ceri, primesti semne, ghidare si confirmări, dar mai departe TU faci lucrurile, nu ei…
O săptămana buna pentru parteneriate, asocieri, cu multe rezolvări si hotărâri pe termen lung si de ce nu cereri in căsătorie.

Doamne ajuta!

Leave a comment