Mesajul ingerilor pentru saptamana 3-9.09:

Am intrat in energia lunii septembrie care ne da o gura de aer dupa toata agitatia si valtoarea prin care am trecut in ultima vreme. Septembrie este o luna mult mai asezata, vine cu clarificari, intelegeri, detasari dar si cu materializari si energie creatoare. Este o luna perfecta sa incepeti lucruri noi, proiecte si relatii noi, este momentul in care incepem sa folosim tot ce am acumulat pana acum, sa impartasim din ceea ce am invatat, sa actionam.

40592953_282997062316482_2357370797015695360_n

Saptamana aceasta avem sensibilitatea crescuta din toate punctele de vedere si provocarea vine pe iubire si compasiune, mai ales ca, asa cum era de asteptat, cea care “guverneaza” perioada este Maica. Asta inseamna ca suntem mult mai receptivi la mesaje, la semne, la ghidarea din planul divin, intelegem lucrurile si dintr-o alta perspectiva, facem “clik-uri”, punem cap la cap informatii si intamplari, insa provocarea este sa privim lucrurile cu compasiune si intelegere, sa nu judecam (pentru ca este posibil sa nu ne placa tot ce descoperim) si sa luam ceea ce ne serveste din fiecare situatie, ce am avut de inteles si invatat, si sa folosim asta mai departe.

Este o saptamana cu energie vindecatoare, asa ca ne ajuta sa ne repozitionam, vindecarea vine prin intelegere si automat acceptare si atunci vom sti clar cum si cu cine vrem sa ne continuam drumul si ce sa cerem! Mare atentie la ceea ce cereti, la felul in care o faceti pentru ca puterea de materializare este crescuta, asa fiti siguri ca vi se potriveste si ca puteti duce.

Arhanghelul Azrael, un inger al pragului, este alaturi de noi si face mai lina adaptarea la schimbarile prin care am trecut, la nou si totodata, prin intermediul lui puteti primi mesaje de la persoane dragi plecate dincolo. Luati seama la ce visati, la mirosuri sau senzatii pe care le simtiti din senin sau la oameni pe care ii revedeti acum dupa foarte mult timp.

Materializarea si punerea in practica a planurilor, a proiectelor se produce prin Ariel, un arhanghel foarte pragmatic daca imi este permis sa folosesc acest termen, care intotdeauna vine cu solutii clare, simple si eficiente si de multe ori neasteptate – atentie la sincronicitati.

Relationarea este deasemenea importanta saptamana aceasta. Provocarea fiind pe iubire (care nu inseamna doar cuplu), tot ce inseamna relatii este in prim plan.

Cu drag!

G

Leave a comment