Mesajul ingerilor pentru saptamana 22-28.04:

Drag mei, incepem o saptamana cu energie si creativitate crescuta, in care avem puterea si chiar este nevoie sa actionam, insa in conditiile in care nu o facem cu autenticitate si conform prorpiilor sentimente, ganduri, dorinte si nevoi lucrurile se cam dau peste cap…  Asta inseamna ca ne vom intoarce din nou si din nou in acelasi punct, la aceeasi provocare, pana ce vom alege sa facem lucrurile in maniera noastra, in acord cu noi insine fara sa ne fie rusine de ce cred sau spun altii si fara sa facem ce credem ca “trebuie” in loc sa facem ce simtim.

IMG_4342

Fiti atenti la cercurile in care ajungeti si oamenii pe care-i cunoasteti sau re-cunoasteti, pentru ca nu este deloc intamplator. Comunicarea este cat se poate de activa saptamana aceasta si mesajele vin cel mai mult prin cercurile de prieteni (deci si on-line) dar si vizual (foto, video, etc).  Daca in ultimul timp v-ati simtit foarte obositi, epuizati, storsi de energie, este momentul sa va recuperati puterea, sa va adunati energia din toate locurile pe unde ati imprastiat-o, sa va recentrati pe voi si asta o puteti face cu usurinta conectandu-va cu natura sau pur si simpluregasindu-va propria imagine din oglinda.  Avem provocari pe parteneriate si relatii, tocmai de aceea este posibil sa vedem anumiti oameni altfel, sa le descoperim o fata pe care nu am vazut-o pana acum, sa ne surprinda si sa ne schimbe viziunea.

Suntem impinsi, ajutati si sustinuti in acest proces de reconectare cu propria persoana si de dragoni, care daca le solicitam ajutorul si interventia, pot curata energia grea din jurul nostru, iti pot insufla curajul sa faci lucrurile pe care le tot amani, iti ofera o perspectiva diferita asupra anumitor situatii si te ajuta sa distingi cu usurinta adevarul de minciuna. Dragonul auriu solar isi face aparitia destul de rar, insa atunci cand vine, aduce cu sine putere de actiune si asumare, dorinta si putinta de a face lucrurile clare si de a le aseza pe fagasul lor, te ajuta sa descoperi liderul interior si sa iei atitudine.

cu drag,

G

Leave a comment