Mesajul ingerilor pentru saptamana 12-18.02:

Va mai amintiti cum spuneam in citirea anuala ca februarie este foc? Ei bine, chiar este si il simtim din plin, nu prea avem timp sa stam, sa o lalaim, lucrurile se intampla pe repede inainte si uneori avem senzatia ca suntem intr-un montagne russe care nu se mai opreste si nu-ti mai e clar care este susu si care este josu… Un mix perfect de agonie si extaz, de bucurie si durere, de culori si ceata; ideea este ca atunci cand “te joci” cu focul nu ai decat doua variante – te arzi, sau te faci una cu el si te transformi odata cu el, doar de tine depinde ce alegi!!

28034576_10156162610514031_1245536619_o

Se pare ca cea mai buna abordare a acestei saptamani este prin joc, prin ochi de copil, cu multa acceptare, detasare dar mai ales cu mult simt al umorului!

Energia acestei saptamani duce catre eliberare, catre recuperarea si manifestarea puterii personale, catre asumarea a cine esti si a ceea ce ai de facut, insa pentru asta avem de depasit provocarile detasarii de trecut – atentie din acest punct de vedere la oamenii din trecut care reapar in viata voastra, care incearca sa va traga inapoi sau sa va intoarca din drum! Poate parea ciudat, insa in momentul in care iei o hotarare, tot univesul parca vine peste tine cu forta in opozitie ca sa vada cat esti de hotarat sa-ti duci la capat decizia… cat de usor cedezi? Iubiti-va pe voi insiva indeajuns de mult incat sa nu lasati pe nimeni sa va spuna ce, daca si cat puteti sa faceti, cine sunteti si unde va doriti sa fiti. Doar voi cu sufletul vostru stiti asta si doar voi puteti ajunge acolo. Detasati-va de trecut, multumiti-i pentru experientele oferite si pentru ceea ce sunteti acum si nu va uitati decat inainte! Incercati ca in fiecare moment sa va vedeti pe voi insiva si lumea din jurul vostru ca prin ochii lui Dumnezeu; cum credeti ca v-ar vedea pe voi sau pe cei din jurul vostru  Dumnezeu?

Apropo de energia iubirii… Se aseamana in foarte multe privinte cu focul….

Saptamana cu soare si iubire sa aveti!

 

Leave a comment