Mesajul ingerilor pentru saptamana 04 – 10.06:

La inceputul anului, atunci cand am vorbit de luna iunie (puteti consulta citirea pe intreg anul de pe aceasta pagina), spuneam ca vine ca o gura de oxigen dupa o perioada grea. De ce? Pentru ca pana acum am tot lucrat la indepartat blocaje, la iesit din zona de confort, curatat de la propria persoana pana la relatii, tipare, scheme, etc. Luna iunie vine cu o energie foarte pozitiva, puternica si cu materializare, iar prima saptamana a acestei luni ne aduce multa deschidere. Ceea ce incepeti acum are efecte pe termen lung. Este o luna cu schimbari multe, insa in sensul pozitiv, cu realizari si cu multe oportunitati.

Atentie insa, ca sa vina ceea ce trebuie sa vina la tine, trebuie sa fi facut loc inainte, sa fi pregatit terenul.

34319893_10156455274899031_1927480820210073600_n

Foarte important in aceasta saptamana este sa stii clar ce vrei, unde vrei sa fii, ce vrei sa obtii, care iti este obiectivul, ca sa o poti lua in directia potrivita. Este nevoie de autenticitate, sinceritate in primul rand fata de propria persoana si sa ne asumam vulnerabilitatea. Asta inseamna ca trebuie sa recunoastem fata de noi insine in primul rand lucruri care nu ne convin, oameni/relatii la care trebuie sa renuntam, situatii de care trebuie sa ne detasam si putem avea sentimentul de pierdere, ca ceva se rupe in noi; insa asta este doar lupta cu propriul ego, din acest motiv sinceritatea si autenticitatea sunt absolut esentiale.

Aveti incredere in drumul pe care-l incepeti, chiar daca poate parea incalcit, dupa cum spuneam luna aceasta avem parte de multe sincronicitati, clarificari si solutii neasteptate. Faceti lucrurile cu pasiune, puneti suflet in fiecare actiune, urmati-va visul si rezultatul va fi pe masura. Sub nicio forma nu ramaneti cantonati in trecut, in pareri de rau in legatura cu ce ati fi putut face si nu ati facut ci creati-va propria realitate, asumati-va rolul de cocreator al vietii voastre. Daca simtiti nevoia il puteti ruga pe Arhanghelul Mihail sa va ajute sa va curatati frica, neincrederea, gandurile negative pentru ca materializam de la nivelul la care stam conectati. Simt frica, neincredere, ma simt victima – intreg exteriorul meu va reflecta asta si va veni sa-mi confirme fricile, ma pozitionez ca invingator si merg inainte cu toata increderea indiferent de provocari – primesc rezultatul pe care mi-l doresc, imi implinesc visul.

Petreceti cat de mult timp puteti in aer liber, in natura, conectati-va cu energia Pamantului pentru curatare, stabilitate si echilibru.

 

O saptamana minunata va doresc!

G

Leave a comment