Mesajul îngerilor pentru 22-28.08:

Image may contain: 3 people
După o perioada foarte agitata, foarte tulbure, lucrurile încep oarecum sa se mai așeze, sa se mai liniștească. Deși perioada de “foc” nu a trecut inca, energia sa se mai diminuează un pic. Este o săptămana in care analizam foarte mult, in care sortam lucruri, oameni, situații din viața noastra, ce păstram, cu ce/cine mergem mai departe si ce lăsam in urma noastra. Si asta nu e ușor! Asta presupune detasare in primul rând, asumare, decizii cu care sa trăiești împăcat de acum înainte – multe dintre acestea fiind poate in contradicție cu felul in care văd cei din jurul tău lucrurile. Suntem foarte mentali, disecam si despicam firul in “paișpe” insa este foarte important ca deciziile pe care le luam sa fie in acord atât cu mintea cât si cu sufletul, nu va repeziți, nu luați deciziile la nervi si fiți foarte conștienți ca acele Usi pe care le Închideți acum, ramân închise, nu va mai întoarceți la acele persoane, locuri, etc.
Cartea “selenitului” printre altele ne vorbește despre materializare, despre puterea de creare sau cocreare din noi înșine, așa ca aveți grija sa mențineți vibrația gândurilor înaltă, sa va concentrați pe ceea ce va doriți si nu pe lipsa, fiți conștienți de ceea ce cereți si siguri ca asta va doriți, pentru ca materializarea se poate face foarte ușor atât in negativ cât si in pozitiv!
Mai ales după energia grea de pana acum, ne putem simți bulversați, copleșiti si obosiți, de aceea îngerii ne spun ca e important sa ne facem timp (cât de puțin, câteva minute pe zi) pentru noi înșine, sa ne detașăm un pic de restul lumii, sa coboram in noi, sa ne oferim mici plăceri si pauze in care sa ne recăpătăm forțele, sa ne reechilibram.
Din punct de vedere al sănătății, ne spun sa fim atenți in primul rând la inima atât ca organ fizic cât si la ce înseamnă ea din punct de vedere emoțional, afectiv (schimbările care vin odată cu deciziile noastre pot stârni adevărate “furtuni emoționale”), dar si la sânge – la fel privit atât in plan fizic cât si spiritual!!!
Este nevoie sa trăim in prezent, in acel “aici si acum”, nu in trecut, nu in viitor!! Da, fiți recunoscători pentru toate darurile voastre, pentru toate lecțiile pe care le ați învățat, pentru tot ce ați trăit pana acum, pentru ca toate au contribuit la cine sunteți astăzi, insa găsiți acea forma de a le aduce si folosi in ceea ce aveți de facut acum, si nu Rămâneți agățați intr un alt timp pentru ca ratați ce vi se oferă ACUM!
Arhanghelul Mihail vine sa ne susțină, sa ne țină de mâna in drumul nostru. Ne da curajul de care avem nevoie, încrederea de sine, ne reamintește ca nu suntem singuri si ca atunci când avem nevoie trebuie doar sa cerem ajutor si ne da confirmări! Foarte prezenți i am simțit atât pe Mihail cât si pe Metatron care ne ajuta in ceea ce privește protecția, centrarea si pastrarea echilibrului între material si spiritual!
Sa va fie de folos!
Tata Ceresc sa se facă voia Ta in tot si toate spre binele suprem al fiecăruia dintre noi!
Mulțumesc cu recunoștință!

Leave a comment